fredag 9 september 2016

Nytt nytt nytt


NYLANSERING av vår Collagen Cream äntligen i lager.
BioZen Skin Science Collagen Cream med Peptider och Scientific Pearls är en unik sammansättning som ger huden fantastisk glöd och elasticitet samt minimerar linjer pga. ansiktsmimik och jämnar ut djupa rynkor. Kraftig sammansättning av föryngrande substanser.
Ingredienser som bl a. Marine Collagen, Rosehip Oil, Pearl Powder, Vitamin C, Aloe Vera, Hyaluron Acid och en ingrediens från Asien; Helix Aspersa Müller Glycoconjugates.(Snail Extract) där det är en stor succé. Så stor att den även explosionsartat har rullat in över Europa. Och nu har den precis kommit till Skandinavien!
I Asien har man använt snigelslem i skönhetsprodukter sedan 90-talet, men nu har alltså även den europeiska marknaden vaknat. I Tokyo kan man på salonger boka in sig på en "snail facial" för si så där 1700 spänn.
Den är inte populär utan anledning – snigelextrakt är helt naturligt och kompromissar inte med effektiviteten. Tvärtom är snigelextrakt oerhört effektivt. Det är därför perfekt för kunden som vill ha en ren och naturlig produkt som verkar.
Priset är bara på 398 kr. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar