torsdag 8 september 2016

Till mitt hårJag har bytt schampo och jag bara älskar detta nya
Argan Oil har blivit lite av en snackis i hårvårdsbranschen under senare år då väldigt många lovordar denna ingrediens. Med all rätt!
Argan träden växer i sydvästra Marocko och klarar av tufft klimat. Livslängden på ett träd är ca 200 år. I århundraden har lokalbefolkningen producerat Argan frukt olja och använt det till mat, kosmetika och medicin. Arganolja anses vara väldigt dyrt. 
En liter arganolja framställs av ca 40 kg frukt.

I kosmetikbranschen så får Arganoljan en hedersplats. Oljan är rik på vitamin E som hjälper hud och hår med regenereringsprocessen. Användandet av arganolja i hårprodukter har blivit mycket populärt tack vare effekten som man får efter man har använt produkten under en kort period.
Den är rik på fettsyror: Omega 3, Omega 6 och Omega 9 som är nödvändig för huden. I vår Arganolja kombinerar vi den med kraftfulla antioxidanter, UVskydd och rikliga mängder vitaminer och mineraler från Döda havet och det är denna kombination som gjort hår serien till en favorit runt om i världens frisersalonger. Vi erbjuder dig en kvalitativ serie för ditt hår, med bättre lyster och glans och en betydligt starkare elasticitet. Produkterna passar lika bra på alla hårtyper.
Det finns verkligen ingen anledning att inte börja använda Exclusive SPA HAIR LINE - En unik, kvalitativ produkt med bevisade resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar