tisdag 15 september 2015

Pigmentförändringar

Problem med Pigmentering? 

Kommer dom krypandes upp till hudytan nu när du har varit i solen?
Pigmentfläckar drabbar alla med åren, det är alltså en väldigt vanlig estetisk hudåkomma och eftersom det ofta ses som ett ålderstecken är det många som vill få hjälp med pigmentförändringarna.


Hudens pigment utgörs av melanin, som bildas i melanocyterna i överhuden. Sol och ålder orsakar ofta att pigmentet som bildas blir ojämnt fördelat i form av större och mindre fläckar, det vi i dagligt tal kallar pigmentfläckar. Ofta syns det mest på de kroppsdelar som ofta exponeras i solen, händer och ansikte.

Bleker 9 av 10 pigmentfläckar.
Det är vetenskapligt visat.
Vår "Tone Unifer" är en unik kräm som med hjälp av tre naturliga och mycket skonsamma verksamma ämnen bleker existerande pigmentfläckar och förebygger uppkomsten av nya. Tack vare kombinationen av de tre verksamma substanserna uppnår man den unika trippeleffekten - blekande, förebyggande och vårdande.

Pearl Powder tillsammans med BearBerry - ingredienser som är erkända som de säkraste och mest effektiva hudblekningsämnen.
Vitamin C - verkar uppljusande på huden och kan reducera ojämn pigmentering samt ge förnyad glöd och lyster.
Camelia och Vitamin E - kraftiga antioxidanter.
Tone Unifer innehåller också andra ingredienser som verkar som mjukgörande och ger massa fukt.
Microdermabrasion- Lightening

Denna milda men extremt effektiva ansikts scrub tar bort döda hudceller från hudens överflöd samtidigt som den påskyndar cellförnyelsen och förbereder hudstrukturen. Verkar skyddande och förebygger skador. Mjukgörande, blekande och stimulerande. Baserad på naturliga granatäpplen kärnor som är milda och behagliga att ta på. Hudens struktur förnyas och lämnas mjuk, len och strålande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar