lördag 5 september 2015

Collagen Cream with Peptides

Det här inlägget var så bra så det lånade jag från Bioz Fb-sida. Och den kan man beställa på min webbutik. bylottalloyd.biozen.se använd sponsornamnet Kontoret 1 vid inloggning.

Collagen Cream with Peptides
Artnr 324 – 50 ml
Från 30 år (Normal/Torr/Mogen Hud) så minskar kollagenproduktionen och hudcellerna förnyas inte lika snabbt därför behöver du en Collagen Cream för att omstrukturera och lyfta huden från insidan. Alternativet till anti-rynk injektioner. Omstrukturerar huden och plumps upp intensivt från insidan. Reducerar fina linjer och rynkor och hämmar nedbrytningen av collagen fibrer. En riktig Collagen Boost som aktiverar hudens naturliga kollagen produktionen för att ge omedelbart, synbart förbättrat täthet och fasthet.
Lämnar huden utomordentligt mjuk och ungdomlig.
Argireline en peptid som ökar produktionen av kollagen och elastin som ger spänst, fasthet och smidighet. Samtidigt reduceras de existerande linjer och rynkor, och uppkomsten av nya tar längre tid.
Peptider stimulerar och ökar effektivt hudens egen produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra, vilket gör att huden reparerar sig själv. Ger en fastare hud och en minskning av rynkdjupet.
Chronoline ökar produktionen av kollagen, aktiverar den naturliga hudläkningen, minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor, hjälper till att bromsa hudens åldrande.
TIPS: Appliceras efter rengjord hud. Använd gärna Repair Serum (artnr 325) under för en ännu bättre effekt. Ska du sedan gå ut så rekommenderas Moisturizer SPF 15 (artnr 215).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar