onsdag 23 september 2015

Bli äldre och klokare, men se naturligt yngre och fräschare ut.

En sån härlig och enkel maskin som gör så mycket.
Jag älskar verkligen min Iface. 
Jag kan använda den när sitter framför Tv:n eller 
när jag sitter i sängen och läser en bok. 
Och jag får verkligen resultat. 

Vad är då en Show young Iface?

En produkt för hemmabruk och som använder sig av microcurrent. Inom några minuters användning, fungerar denna enhet genom att leverera låg nivå av elektriska mikro impulser till strategiska platser i ansiktet. Klinisk bevisat att förbättra ansiktets kontur, hudton och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. 4 Fakta om Microcurrent

1. ShowYoung iFace  skapar en helt naturligt utseende.
En naturlig behandling som förbättrar muskeltonus i ansikte och hals. Kliniskt bevisat att förbättra ansiktets kontur, hudton och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Bli äldre och klokare, men se naturligt yngre och fräschare ut. Inom ett par veckor kommer du att se en märkbar förändring, redan efter 10 min kommer du att se ett resultat. ShowYoung iFace används från 20 år och uppåt. Vill du få ut maximalt av din ShowYoung iFace så använd den i 90 dagar så har du fått ett ansiktslyft helt utan kniv.

2. ShowYoung iFace ger många hälsomässiga fördelar med att arbeta på cellnivå.
Microcurrent är låg elektrisk energi, dvs arbetar med svaga, pulserande elektriska signaler för stimulering på cellnivå för omedelbara och kumulativa resultat. Dessa mjuka signaler går genom huden i ett försök att stimulera ATP-produktion som driver produktionen av kollagen och elastin, stimulerar blodcirkulationen, och arbetar direkt på nerver och muskler för att jämna och strama upp huden. Det finns inga biverkningar och därför är det många som väljer detta alternativ till ansiktslyft.

3. ShowYoung iFace är 100 % trygg att använda och enkel.
Mikroström är godkänt av FDA 1999. Vid kirurgiska ingrepp så finns det biverkningar, ärr och smärta. Det har du inte om du väljer att använda ShowYoung iFace.

4. ShowYoung iFace har visat sig att vara effektiv för att främja ett friskare och sundare utseende.
Enligt kliniska studior som gjorts av Dr. Emil Y Chi, Direktör för Washington Department of Pathology, University of Washington. så gör Elastin så att huden blir smidig och spänstig. Blodcirkulation ger syre till huden, upptagning av näringsämnen, och utskillnad av avfalls ämnen, bra genom strömning ökar hudens förmåga till att reparera skadade celler. Och ger huden bra näringstillstånd.
— Kollagen 14 % — Elastin 48 % — Blodcirkulation 38 %
Man är med att påverka ansiktets resultat dag för dag. Mens att göra ett kirurgsikt ingrepp så blir det en dramatisk förändring på en gång. Som dessutom ger biverkningar, det är mycket dyrare och man får dessutom ärr. Med ShowYoung iFace så får du fantastiska resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar